Göteborg

Om du är medlem i Svenska Citroënklubben, eller om du är sugen på att bli medlem, och bor i Göteborg med omnejd, så är du välkommen att träffa oss i Göteborgsavdelningen när vi har våra vecko- eller månadsmöten. Självklart är du även välkommen var du än bor om du är på besök i Göteborg, eller på genomresa, och vill träffa oss.

Vi har ingen bestämd lokal för tillfället, utan du får kolla i kronologen på hemsidan var nästa träff är någonstans.

Vi har veckoträffar varje tisdag från kl 18:30, och månadsmöte den tredje tisdagen i månaden. Under sommarmånaderna juni, juli och augusti har vi inga regelbundna träffar utan träffas istället på olika klubbträffar runt om i landet.

På vår egen hemsida (klicka på hemsida till vänster) kan du läsa mer om vad vi gör och var du hittar oss.

Ordförande: Helene Fredäng
Kassör: Lennart Hagwall