LillcittrA sektionen

LillcittrA-sektionen inom Svenska Citroënklubben är en sammanslutning av sanna entusiaster som äger eller är intresserade av A-modellerna (2CV, Dyane, Ami, Acadiane, Méhari och Lomax). Vi värnar om, och vårdar våra bilar. Under säsongen har vi följande aktiviteter:

I april ordnar vi två mekarmöten dit du tar med din egen bil som du mekar med under sakkunnig ledning och trevlig samvaro. Vid behov arrangeras också Ladies program för medföljande icke mekarintresserade. Skulle det uppstå problem hemma i garaget finns 2CV doktorn till hands via telefon.

På våra vår- och höstmöten träffas vi och umgås och har jättetrevligt tillsammans, samt kör en lärorik raid i landskapet.

En gång om året träffas vi på ett skandinaviskt gränsmöte som ordnas av 2CV folk i Finland, Norge, Sverige och Danmark.

Alla våra möten förläggs på olika platser runt om i landet. Ett ypperligt tillfälle att få se Sverige från insidan.

Världsmötena är för många av oss den största händelsen under säsongen. De arrangeras vartannat år och olika länder i Europa turas om att arrangera mötet.

Som medlem i Svenska Citroënklubben är du automatiskt även medlem i LillcittrA-sektionen och du är välkommen på våra träffar oavsett vilken Citroënmodell du kör.

På vår hemsida http://lillcittrasektionen.citroenklubben.se/ finner du vad som händer inom LillcittrA-sektionen. Den uppdateras regelbundet och du kan även läsa om våra tidigare möten och titta på bilder. På hemsidan finns också länkar till olika entusiastsidor, företag, manualer, tester mm. Där kan du också prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Se även vad som händer i kronologen!

Ordförande: Ole Fjelde
Sekreterare: Jonas Pettersson