Inloggning på hemsidan? Varför det?

13 augusti, 2014

Som ni vet så går det att logga in på vår hemsida, det öppnar för tillfället upp vår Boutique samt Köp & Sälj annonser 10 dagar innan alla kan se dessa. Annars är det faktiskt så att det inte behövs något login för att se vilka vi är samt vad vi som klubb erbjuder i form av träffar, kunskap och rabatter. Alla som anmäler sig till vår registrator och har betalt medlemsavgiften får ett login.

Vad gäller loginfunktionen så är det ett styrelsebeslut. Det fina med loginfunktionen är att vi övar oss på den,hemsidan är nämligen inte färdig om någon nu trodde det. Meningen med den nya plattformen är att vi snart ska kunna flytta över matrikeln på nätet, och det på ett säkert sätt. Nästa steg i hemsidans utveckling är att medlemmar ska kunna ändra bilinnehav, söka, ändra adresser med mera direkt i matrikeln, under överseende av vår registrator. Dessutom att i framtiden kan medlemmar få tidningen i ett surfplatteformat om denne så önskar. Naturligtvis kommer vi även i fortsättningen att trycka både matrikeln och tidningen.

Som jag skrev är vi nu runt 20 personer som har administrationsrättigheter. Vi har alla olika funktioner. Här finns administratörer, redaktörer, ansvariga för lokalavdelningar och sektioner samt medlemmar och sist tekniker/formgivare. De olika nivåerna ger alla lite olika rättigheter att skriva och ändra hemsidan. Vill du vara med får du gärna höra av dig. Ju fler desto bättre!

Ordförande

Johan