MHRF Klubbinfo 11

7 november, 2015

Under de fyra mässdagarna 2015 besöktes Elmia av drygt 76 000 besökare. Arrangemanget startade 1980 som en ren Custom Show hos Opel-handlaren i Jönköping och har idag växt till en mässa som innehåller allt inom fordonshobbyn.

Bilsport Performance & Custom Motor Show arrangeras av Förlags AB Albinsson & Sjöberg i samarbete med Elmia och är ett av de största årligen återkommande publikevenemangen i Sverige.

Påsken 2016 (25-28 mars) finns MHRF för sjätte året i rad på plats i Nostalgia-hallen där vi medverkar med en egen monter och informerar om vår verksamhet. MHRF har också ett nära samarbete med arrangören när det gäller att forma innehållet i hallen. Vår målsättning är att skapa en mötesplats över generationsgränserna där den fordonshistoriska rörelsen synliggörs för entusiaster, allmänhet och beslutsfattare. Genom MHRF ges medlemsklubbarna möjligheten att vara med och utveckla hallen för historiska fordon. Många MHRF-klubbar har under årens lopp deltagit på Elmia. Här knyter man kontakter, inte bara inom rörelsen utan också med nya intressenter.

2016 års tema i Nostalgia-hallen är Farsans första hjul (och några morsors också!). Det handlar om att visa våra barn och barnbarn hur vår första moped, mc eller bil, kunde se ut. I alla dess former och tidstypiska utföranden från generationen det begav sig med extrautrustning, eftermarknadsprylar och inte minst ljudanläggning.

Vi söker fordon från 1950-talet och framåt!

Läs även mer på www.mhrf.se/elmia