MHRF klubbinfo 14

21 oktober, 2016
Bilsport Performance & Custom Motor Show
Elmia, Jönköping, påskhelgen 14-17 april 2017
Varför är Motorhistoriska Riksförbundet på Elmia?
Påsken 2017 finns Motorhistoriska Riksförbundet för sjunde året i rad på plats i Nostalgia-hallen där vi medverkar med en egen monter och informerar om vår verksamhet. MHRF har också ett nära samarbete med arrangören när det gäller att forma innehållet i hallen. Vår målsättning är att skapa en mötesplats över generationsgränserna där den fordonshistoriska rörelsen synliggörs för entusiaster, allmänhet och beslutsfattare.
Genom MHRF ges medlemsklubbarna möjligheten att vara med och utveckla hallen för historiska fordon. Många MHRF-klubbar har under årens lopp deltagit på Elmia. Här knyter man kontakter, inte bara inom rörelsen utan också med nya intressenter. 2016 deltog t ex Svenska Opel-klubben och fick många nya medlemmar.
Tema 2017
I Nostalgia-hallen har vi varje år ett eller flera teman. 2017 är det 50-talet, mopeden 65 år och mc-bilar. Tipsa medlemmar som äger något spännande fordon som kan passa in i hallen att de kan anmäla intresse att få sitt fordon utställt.
Ställa ut enskilda fordon
Enskilda fordon på årets tema ställs ut i särskilda montrar och här söker arrangören aktivt efter intressanta fordon. Har du ett passande fordon? Skicka din intresseanmälan via denna länk:http://www.custommotorshow.se/anmalan
Bifoga gärna bilder och en kortfattad historik kring fordonet.
Urvalet av fordon görs löpande fram till en månad före mässan. När ett fordon är aktuellt för mässan hanteras allt praktiskt mellan fordonsägaren och mässarrangören.