Rapport från Elmia

10 maj, 2019

Dennis Mollberg i Vetlanda är en professionell bilmek som dessutom har sysslat ganska mycket med banracing och iordningställande av bilar för ändamålet.

För en del år sen köpte han en SM av Amerikamodellen och har sedan dess gjort en grundlig renovering så att bilen nu är i ett fantastiskt skick. På årets Elmiautställning var han med som privatutställare och fick då även åta sig att vara klubbrepresentant med flagga och utdelning av trycksaker, så tack vara honom kom SCK med på Elmia igen.

Ett You-tubeprogram som går under beteckningen ”Motornörd” har lagt ut en bra och informativ film med presentation av Dennis bil som görs mest av honom själv –  det är befriande med en SM-rapport som görs av en man som verkligen vet vad han pratar om och kan sin bil! Se den!

Lasse