Ny importör för Citroën i Sverige

2 november, 2019

Följande information fick vi den 1 november:

Igår fick alla återförsäljare informationen att det blir KW Bruun som blir ny generalagent för Citroën i Sverige. Precis som många trodde.

FSC Bilar informerade styrelsen i Citroëns Återförsäljarförening, sin personal och alla återförsäljare och verkstäder. På eftermiddagen gick det också ut en pressrelease från KW Bruun som alltså tar över verksamheten från 1 januari 2020.

Den danska Interdan-koncernen, där K.W. Bruun Autoimport AB ingår, har sedan tidigare ett djupgående samarbete med franska PSA-gruppen. K.W. Bruun Autoimport ansvarar redan i dag för importen av PSA-märkena Peugeot, Opel och DS till Sverige.

Citroëns huvudsäte i Sverige blir Malmö, precis som för Peugeot, Opel och DS.

 

 

Lorentz Österling