DSektionens inredningstips i AG 312

5 februari, 2023

I kommande AutoGënial 312 presenterar DSektionen inredningstips till ID/DS och SM som behöver snyggas till invändigt, utan att det kostar skjortan. Här ett kort utdrag:
När man fixat allt mekaniskt och bilen är fin så kommer nästa insikt. Måste fixa inredningen. Nej det går inte att lappa gamla inredningar, de måste bytas. En originalinredning är nog inte att tänka på så man går till närmaste båt-/bilsadelmakare och begär offert. 70 000 kronor vill man ha, men det är långt ifrån vad jag tänkt mig. Viss kontakt hade jag i Estland, men 80 000 kronor var budet där.
När ilskan gått över och man satt i garaget (i Boxholm) och beklagade sig så kommer hyresvärden och säger: ”Men har du hört med Carina, hon som jobbade på Artex, hon bor ju strax utanför Boxholm och håller på med inredningar”.
Sagt och gjort, vad hade jag att förlora? Hon kom till garaget med tyg-/skinnprover och vi hittade en kombination som passade bra. Valet föll på ett vinrött skinn med grått tyg på sittdelen. Pris färdigt och monterat… Fortsättning i AutoGënial 312.
Text & Foto: Åke Allerth