Höstträff

När: 2020-08-28

Slutar: 2020-08-30

Inlagd av: Nicklas


Inbjudan till Lillcittrasektionens Höstträff

Välkomna alla Lillcittravänner till denna höstträff som från början var en vårträff. Vi har reserverat gott om platser på Rödlix vandrarhem & camping strax söder om Varberg utefter gamla E6 (eller om man så vill utefter gamla Riks-tvåan).

Lördagens raid kommer att gå inåt landet på vindlande vackra vägar utefter floden och genom bokskogen. Ett museibesök hinner vi också med och lunch på fårfarmen.

 

Precis som i SCK har vi ställt in årsmötet som brukar avhållas i samband med träffen. Nuvarande styrelse kommer alltså att sitta kvar till nästa årsmöte. Allt för att minska risken för smittspridning.

 

Denna gång gäller självhushåll under hela mötet. Vi kommer inte att erbjuda någon måltid på restaurang.

För de som behöver komplettera skafferiet under mötet finns Stora Coop vid södra infarten till Varberg, 5–10 min. bilfärd från campingen. Det finns ingen butik på campingen/vandrarhemmet.

 

Med tanke på corona-pandemin

Vår ambition är att ingen smitta ska spridas under denna träff. De som känner sig krassliga eller känner sig tveksamma till arrangemanget stannar hemma.

–     Tänk på att hålla avstånd och avstå från kramar.

–     Alla fixar sin egen mat eller grillar på egen grill.

–     Vi sitter vid enskilda bord och ordnar alltså inga långbord.

–     Under raiden åker vi i samma bilar som vi kom i till mötet, alltså ingen samåkning.

–     Om vädret tillåter kommer vi att hålla oss utomhus så mycket det går. Annars finns en rymlig lada med stora öppna portar, där vi kan hålla till.

–     Träffen måste vi begränsa till max 50 deltagare i enlighet med folkhälsomyndighetens rekommendationer. Först till kvarn gäller.

–     Campingen följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

 

Tid: 28–30 augusti

Plats: Rödlix Vandrarhem & Camping, Galtabäck 17, 432 76 Tvååker

Webbsida: https://rodlixvandrarhem.se

 

Tänk på detta: Oavsett om du vill bo på vandrarhemmet eller stuga eller om du väljer camping eller husbil/husvagn anmäler du dig själv. Ring 0706-74 01 82. Eller mejla: info@rodlixvandrarhem.se

Uppge att du tillhör Citroënklubben, annars kanske de säger att det är fullt för platser är reserverade för oss.

 

Varmt välkomna!

LillcittrAsektionen