Höstträff

När: 2023-09-01

Slutar: 2023-09-03

Inlagd av: Nicklas


Lillcittra-sektionen bjuder in till Höstträff

Höstträffen kommer att vara i Hok, 3 mil söder om Jönköping, närmare bestämt Hoks naturcamping, https://osterskog.se Här bokar var och en sin egna plats eller stuga. De har 11 stugor som man kan hyra, så var inte rädd för umgänge av vänner så vi alla kan få plats.

Träffen kommer att vara 1-3/9 som vanligt första helgen i september. Utflykten blir till Tabergs gruva samt dess topp. Här ska man inte vara rädd för att gasa, det gäller att ta satts. Som vanligt är det grillning både på fredagen och lördagen Vi kommer duka upp till långbord om vädret tillåter annars finns det en fin samlingslokal att umgås i om vädret inte tillåter.

Vi träffas som vanligt på fredagen och kl. 19:00 tänds grillarna för det sedvanliga långbordet. Var och en tar med sin egna mat och dryck.

På lördagen blir det en raid med avfärd kl 10:00 på småvägarna i småland till Tabergs gruva. samt däckspark o marknad av nya och gamla delar och en hel del däckspark.

Kl. 19:00 tänds grillarna igen och var och en dukar upp till långbord precis som kvällen innan.  Söndagen är det hemfärd och kanske besök på något annat roligt lockande i området.

Varmt välkommen

Med vänlig hälsning LillcitttrA-sektionen